ekostav.mk
ekostav.mk

Правна помош

Секој човек во Република Македонија има право на здрава животна средина загарантирано со член 43 од Уставот.
Нашиот правен тим има цел да помогне ова право да стане реалност во Македонското општество. Затоа, ако сметате дека Вашето право на здрава животна средина е повредено, загрозено или пак имате прашање за кое Ви е потребна правна помош, можете да се обратите до нашите еколошки правници.

Ако прашањето е поврзано со политики или правни акти од Европската Унија, нашиот правен тим има пристап до помошта на искусните правници од мрежата на европски еколошки здруженија, „Право и животна средина” и до експертите од „Европскиот еколошки форум”.

Пополнете го прашалникот и ќе Ви одговориме во најкраток можен рок на Вашата меил адреса;

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Поставете прашање